Usługi hotelowe i gastronomiczne
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | TTR/HOT-SL-P>UHG |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Usługi hotelowe i gastronomiczne |
Jednostka: | Zakład Hotelarstwa |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2020-03-01 - 2020-06-30 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
ŚR CWD
CZ PT |
Typ zajęć: |
Dziekańskie, 30 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | BOŻENA ALEJZIAK, ANNA SZELIGA | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Dziekańskie - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Wychowania Fizycznego w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Wychowania Fizycznego w Krakowie.